Això de febrer, o disfressar-se de llibreteres:

Hola! No hem desaparegut, encara hi som. Som a la llibreria, com sempre, però el darrer mes hem estat una mica desaparegudes. Que no hem deixat de fer vermuts els diumenges, ni presentacions entre setmana, que vam fer el club de lectura més multitudinari de la història de la carbonera, però que potser no hi érem tant com habitualment.

No ens passava res especial. Només que les llibreteres hivernem una mica.
No hivernem perquè vulguem, no hivernem perquè faci fred -que cada vegada en fa menys- sinó que ens tanquem una mica en nosaltres mateixes per preparar el que vindrà. Us explicarem una intimitat llibretera: el gener i el febrer són els mesos que fem servir per preparar la programació de pràcticament la resta de l’any. Ens trobem, valorem el que hem fet fins al moment, i ens posem creatives. Maquinem coses. Conspirem amb nosaltres mateixes i ens imaginem què farem al març, com serà Sant Jordi i quines activitats podrien anar bé per la festa major de juliol.
I de tant en tant, se’ns acudeix alguna animalada. Aquest any va venir abans, l’animalada, i hem dedicat una part de gener i febrer a preparar Barcelona 2092. I una altra part important a donar voltes al que vindrà aquest proper mes de març, que serà preciós (i amb una idea i una imatge renovades que esperem que us agradin tant com a nosaltres).

Però al contrari que els óssos i les tortugues a nosaltres ens agrada el cafè, així que n’hem fet un de doble i ja tenim les piles carregades. Estem a punt. Ja no pararem fins al juliol. I si veniu a veure’ns per carnestoltes (és a dir la setmana vinent) ens trobareu fent honor a això de despertar-nos (és a dir en pijama).

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.