FAVS – Llibres feministes imprescindibles

Mireu, estrenem un març molt bèstia i ens estem acabant de preparar. Com sabeu, al març només presentem llibres escrits per dones, i només destaquem llibres escrits per dones, i això vol dir, entre altres coses, que remenem el fons, les novetats i repensem una mica la llibreria.
I això de vegades provoca que ens agafi la dèria de fer llistes i recomanacions en massa. I ens hi hem posat. I ens han sortit 20 llibres per recomanar-vos aquest març, els nostres 20 llibres imprescindibles.

Hi trobareu llibres novetats imprescindibles, però també els nostres llibres feministes de capçalera de tota la vida.

Veureu alguns dels llibres que presentarem aquest mes a La Carbonera, però no tots, i també clàssics dels de sempre. Penseu que no hem posat tot el que voldríem (més que res perquè la primera llista eren 40 llibres i de cop ens hem adonat que si algú llegia un llibre al mes us havíem fet recomanacions per més de tres anys i potser no calia), així que si ens hem deixat alguna cosa, feu el favor d’escriure’ns i ho tenim en compte per l’any vinent.

Així que aquí la teniu, la nostra llista.

Ara, si ja els heu llegit tots, en tenim més, no patiu. De fet, si ja els heu llegit tots feu el favor de passar per La Carbonera, que us regalarem una bossa, un punt de llibre i algun altre premi que ens inventarem per celebrar-ho.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

One thought on “FAVS – Llibres feministes imprescindibles”