Apolo, LGTB i Caos a La Carbonera

Bon dia, bon dimecres, bona ressaca post-Mercè!

Ara sí que sí, s’ha acabat la reentré, la síndrome post-vacacional i -esperem- l’onada de calor. Nosaltres ja estem més que preparades, de fet aquesta setmana comencem la nostra normalitat, i això vol dir que no pensem parar ni un segon en tota la setmana, així que preparats, llestos, ja!

Aquesta tarda presentem Imparables! de l’editorial Astronave, un llibre per als més joves que explica el feminisme i el moviment LGTB. Demà dijous fem la sessió de presentació del club de lectura dels MORTS, a les 19, per tal que pugueu veure la dinàmica de les sessions següents, divendres fem la sessió de presentació del Bookclub a les 18 amb la Clara, que serà molt very interesting i diumenge….

Mireu, diumenge comencem amb els vermuts.

Aquest diumenge us presentarem el cartellàs que tenim per aquest trimestre, i si ens passeu a veure farem vermut totes plegades. Perquè no ens aturem, i la setmana vinent presentem una cosa molt punk de l’Aleix Salvans sobre la contracultura dels anys 80 a Barcelona. Però això no és tot. Com que de vegades La Carbonera ens queda petita, ho farem a la Sala Apolo (que omple la boca, eh, dit així). Sí, aquest és un secret que portem temps guardant. Vist que l’any passat La Carbonera ens va quedar petita i volem que vingueu i estigueu còmodes, ens traslladem aquí al costat. Més i millor. Estrenem dijous 4 d’octubre presentant “Gestió del Caos” amb acompanyants de luxe (aviat més informació) a la [3] de la Sala Apolo i esperem no serà l’última cosa que fem. 

Total, que ja hi som, coet al cul i ganes de tardor. Què, veniu?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.