Com sobreviure a la rentrée

Ai sí, ha arribat la tardor, la pluja, el final de les vacances, la rutina i la reentrée, però escolteu, no tot havia de sortir malament, eh? També han arribat les novetats literàries – que a l’agost ningú no publica res – i tornem a tenir la llibreria a punt per rebre i calmar la vostra ànsia lectora. Així que si ens ho permeteu, aquí van 4 novetats per encarar la tardor amb una mica de bona literatura:

Sang calenta: és un petit plaer. Ens tenen enamorades i és de la Némirovsky, que no ens cansem de vendre-la (recordeu El ball? doncs és ella). Drama i intrigues de joventut que esclaten a la vellesa. Un festival.

Quartet de tardor: quatre adults a punt de jubilar-se que viuen solíssims i els fa por no tenir més amics un cop deixin de treballar. Què en farem, d’això? Evidentment llegir-ho, que amb la Barbara Pym sempre hi ha més del que sembla.

Narval, un profe genial: és el còmic infantil de la tardor? Zero dubtes. Imagineu què pot sortir malament si Narval i Medu decideixen substituir el professor… Segur que surt tot bé, oi?

Los secretos del cole: això no és una novetat, però ens encanta. Perquè està clar que hi ha preguntes serioses que hem de saber respondre, com per exemple on van els profes quan es pon el sol?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.