Diumenge #NoCallarem

Us hem d’explicar una cosa: potser sembla una tonteria, però això passa perquè en aquest país la llibertat d’expressió tal, i aquest cap de setmana serem a la jornada #nocallarem perquè això no torni a passar.

Fa unes setmanes van prohibir un llibre. Fariña, de Nacho Carretero i publicat per Libros del K.O. Nosaltres en teníem uns quants exemplars, gairebé per casualitat, i quan el van prohibir va ser una bogeria.

De fet, va ser tan bogeria que els vam vendre tots en un temps récord. Aquell dia ens van pagar llibres per transferència bancària, va venir gent amb un pam de llengua fora, en bicicleta i vam rebre moltes trucades.
I el llibre es va acabar. El llibre es va acabar i no en tenim més. Zero. Cap ni un. Que l’Aitor el volia i ni així.

Aleshores, al cap d’uns dies, vam rebre una carta dient que, si fins aleshores estava prohibida la distribució del llibre, ara també n’estava prohibida la venda. Així que res, que ni que en tinguéssim no el podríem vendre.

Per això us demanem que vingueu diumenge a la Model. Perquè hi ha gent valenta que publica llibres que són incòmodes i que acaben prohibits. I a nosaltres, els llibres incòmodes ens agraden, perquè normalment fan pensar.

Així que diumenge no tindrem Fariña, però en tindrem molts d’altres. Què, veniu?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.