El club de lectura

(Curs) Feminisme per fascicles, al Centre Cultura Albareda

Temàtica: feminisme
Cada dimarts, de 19 a 20.30 h. Del 20 d’abril al 8 de juny de 2021.
Inscripció trimestral a través de la pàgina web del CC Albareda. Podreu fer les inscripcions en línia a partir del 15/03/2021 a les 7 h.
43,85 € (IVA inclòs)

Ets feminista però et fa por llegir coses serioses o no saps per on començar? Aquí llegirem juntes, preparant-nos per a debatre amb més coneixements. Analitzarem els textos més significatius de la filòsofa i activista feminista Silvia Federici, com són Caliban i la bruixa i Tornar a encantar el món. Preparades?

Programa tercer trimestre


(Club de lectura) Mary Wollstonecraft, en línia

Temàtica: feminisme 
Últim dilluns de mes, d’octubre a juny, de 19 a 20 h.
Inscripció mensual enviant un correu a [email protected]. Pagament mitjançant transferència. 

15,00 €/sessió

Què no us heu atrevit a llegir de tot l’assaig feminista que voldríeu llegir? Què us ve de gust i no trobeu el mai el moment? Doncs ara ja no teniu excusa perquè us portem el curs a casa. Trobarem un moment al mes per llegir textos feministes, de La cambra pròpia a El patriarcat del salari, del feminisme més clàssic al contemporani resumit, destripat i explicat en versió digital. 

Programa


(Club de lectura) Agota Kristof, en línia o presencial depenent del context sanitari del moment

Temàtica: literatura
Tercer dijous de mes, de setembre a juliol de 19 a 20.30 h. 
Gratuït. Només per a sòcies de La Carbonera.

Per aconseguir l’enllaç ens heu d’escriure a [email protected]

El club de lectura de la Carbonera, el literari, el de sempre. Ens trobarem un dijous al mes per tal de comentar una novel·la o llibre de relats. Llegirem, xerrarem i comentarem 11 novel·les rellevants de la literatura universal a través de les ones. La sessió serà privada, permetrà la intervenció de les participants i es publicarà a YouTube dies més tard.

Programa