Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Club de lectura El feminisme és per a tothom

12 de març a les 12:00 - 13:30

Gratis

Que el feminisme és per a tothom ja ho sabíem tots. Però una cosa és que t’ho digui el sentit comú i l’altra de molt diferent és el que passa quan t’ho argumenta i t’ho i te’n desplega els matisos bell hooks. Tigre de paper ha editat aquest imprescindible en català i no ens podíem estar de fer un club de lectura d’aquest bàsic de l’assaig feminista, accessible per a tothom.

El comentarem entre totes diumenge 12 a les 12h, en una sessió dirigida per la Mar Redondo Justel. Hi haurà vermut, cervesa i refresc per qui en vulgui i potser fins i tot alguna sorpresa per acabar l’acte.

La sessió és totalment gratuïta, però cal que us inscriviu prèviament a [email protected].
Consumicions no incloses.

Sobre El feminisme és per a tothom

Què és el feminisme? “Dit de manera senzilla, el feminisme és un moviment que vol posar fi al sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.” Així comença El feminisme és per a tothom, una introducció breu i accessible, on bell hooks exposa la naturalesa del feminisme i la seva promesa positiva d’eliminar el sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.

Començant per una enquesta de les preocupacions i temàtiques més importants del feminisme, l’autora desmitifica conceptes polèmics i converteix el que aparentment és ideologia en sentit comú. hooks, que ofereix una avaluació crítica dels èxits i fracassos del feminisme contemporani, revisa una àmplia varietat de temes, incloent-hi els drets reproductius, la violència sexual, la raça, la classe i el treball. Amb l’estil clar i directe que la caracteritza, hooks anima els lectors a veure com el feminisme pot entrar en contacte amb les seves vides i canviar-les. A veure que el feminisme és per a tothom.

Mostra els detalls

Data:
12 de març
Hora:
12:00 - 13:30
Cost:
Gratis
Categoria d'Esdeveniment: