Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Enredem Poble-sec – Taller Els nous clàssics

11 d'octubre a les 17:00 - 18:30

Taller Els nous clàssics

Qui no ha sentit que el llop tenia ganes de menjar-se els tres porquets? O que l’aneguet, després d’escoltar tantes vegades que era lleig, va haver de marxar de casa seva? En aquest taller reinterpretarem els grans clàssics de la literatura infantil enfocant-nos en la realitat que viu el públic més menut i creant un debat amb ells i elles. També farem unes petites titelles amb els personatges principals.

Adreçat a famílies, criatures, veïns i veïnes. Sense límit d’edat.
Inscripcions a: [email protected]

Sobre Enredem Poble-sec

Nova edició de tallers i itineraris per a la transformació social.

Aquesta tardor continuen els tallers i itineraris que des de la Taula d’Economia Social, Solidària i Sostenible nascuda dins de Cooperasec, per mostrar tots els projectes que es mouen al barri per transformar l’economia i construir un entorn més saludable, sostenible i resistent.

Des del mes d’octubre i fins a finals de novembre el barri s’omplirà de activitats per conèixer més de prop aquells projectes i iniciatives que treballen per practicar un altre tipus d’economia que posi la vida de les persones al centre i sobretot que sigui més respectuosa. una manera comunitària de viure, una manera de fer front a l’ofec del sistema capitalista, aquell que ens parla d’inflacions, tipus d’interès i enriquiment i lucre i que ho fa al marge de l’esgotament de recursos i del planeta i sobretot contra la salut i el benestar de les persones. Des de CooperaSec creiem que un altre sistema és possible i Enredem Poble-sec és una mostra d’això. Després de l’edició de primavera ve la de tardor, amb nous itineraris i tallers.

L’objectiu dels itineraris i tallers és que pugueu conèixer una mica més de prop tot el que es mou al barri i fins i tot potser us engresqueu a posar en marxa el vostre propi projecte. Coneixereu entitats i col·lectius de tot tipus (sobre alimentació sostenible i ecològica, sobre transició ecosocial, sobre cultura comunitària, criança, cures, oci…) i amb moltes maneres de fer, totes elles molt properes i arrelades al barri. Amb ganes de fer comunitat i xarxa. I amb ganes que les conegueu més i millor. N’hi ha moltes i molt diverses! I és que l’economia social, solidària i sostenible ha arribat per quedar-se si el que volem és la supervivència del planeta i de nosaltres mateixos.

Mostra els detalls

Data:
11 d'octubre
Hora:
17:00 - 18:30

Organitzador

La Carbonera Espai de llibres
Telèfon:
938 32 20 17
Email:
carbonera@carbonera.cat
Web:
carbonera.cat