Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Festa Vernon Subutex

2 de Desembre a les 18:30 - 20:00

Gratis

L’editorial Sembra llença l’últim volum de la trilogia de Despentes Vernon Subutex i ens ve molt de gust celebrar-ho. Xerrarem de la trilogia amb la Mar Redondo, l’Ivan Gordillo i la Mercè Pérez. I sí, posarem la millor música dels llibres (que no és poca!) i una mica de pica-pica per fer ambient. En definitiva, celbrarem el tecno, la metralla i la literatura. Se us acut un pla millor?

L’entrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a [email protected].

 

Sobre la trilogia Vernon Subutex

Alex Bleach, vella glòria del rock francès, mor d’una sobredosi a la banyera d’un hotel. Una desgràcia per als seus seguidors, però sobretot per a Vernon Subutex. Bleach no només era el seu amic, també li pagava el lloguer des del moment que Vernon es va veure obligat a tancar la botiga de discos que regentava. Sense sostre, diners ni família, haurà de sobreviure demanant ajuda als seus antics amics de l’època daurada de l’underground parisenc.

Virginie Despentes ja és un dels grans noms de la literatura europea actual. L’autora d’obres transgressores i censurades com Baise-moi, així com del celebrat manifest feminista Teoria King Kong, ens presenta el primer volum d’una trilogia que ha arrasat a França. La història d’uns personatges rebels i radicals que es menjaven el París dels anys vuitanta i que en la maduresa s’enfronten als efectes nefastos de la crisi social i econòmica. Una lectura absorbent, irònica i realista concebuda a boca de canó. Una aclamada comèdia humana amb aspecte de thriller que radiografia de forma àcida i mordaç la caiguda de l’estat del benestar que s’estén per tot Europa.

 

Mostra els detalls

Data:
2 de Desembre
Hora:
18:30 - 20:00
Cost:
Gratis

Organitzador

La Carbonera Espai de llibres
Telèfon:
938 32 20 17
Email:
carbonera@carbonera.cat
Web:
carbonera.cat