Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Ruta literària Espies de Barcelona amb Roser Messa

23 d'Octubre a les 12:00 - 13:30

3€

Tornen les rutes literàries a La Carbonera! I les comencem el dissabte 23 d’octubre amb l’escriptora i investigadora Roser Messa i el seu llibre Espies de Barcelona.

La passejada està inspirada pel darrer llibre de l’escriptora Roser Messa, que inclou setze relats amb tinta fosca, trufats de curiositats que ens porten als carrers per on passegem cada dia, amb el que traçarem un mapa perfecte de l’espionatge barceloní.

Roser Messa (Barcelona, 1969) és historiadora de l’Art i autora del blog Cosas de Absenta, amb el que investiga curiositats de la història de Barcelona. Actualment col·labora en la revista cultural Canino; és un dels membres fundadors del col·lectiu Cazadores de Hermes i coautora del llibre La Barcelona d’Hermes i Anecdotario de Barcelona.

La visita té un preu de 3 euros, però és gratuïta amb la compra del llibre. Cal inscripció a través del correu electrònic: [email protected].

 

Sobre Espies de Barcelona

Barcelona va ser, al llarg de la història i sobretot durant la primera meitat del segle XX, un formiguer d’espies. Entre el pistolerisme i la Guerra Civil, la ciutat va acollir una infinitat de personatges dignes de la millor novel·la negra, però ja al segle XV ens trobem amb espies memorables, com el fals mossèn Borra. Aquest llibre traça un recorregut per més de cinc-cents anys d’història convulsa afectada per guerres, invasions i revoltes com la guerra de Successió, la invasió napoleònica, la Guerra Civil i les dues guerres mundials, que van transformar la ciutat en un gran centre de l’espionatge internacional.

Mostra els detalls

Data:
23 d'Octubre
Hora:
12:00 - 13:30
Cost:
3€
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,