Gràcies gràcies gràcies #MarçLila2019. Vídeo conversa Vasallo i Esteban

Ja ho hem dit molt així que no ens hi allargarem gaire. Gràcies per fer possible la segona edició del cicle de literatura feminista de La Carbonera, el Març Lila. Gràcies a totes les desenes de convidades que heu cedit el vostre temps desinteressadament per conversar i compartir el vostre coneixement. Gràcies a editores per l’ajuda en tot el procés. Gràcies a amigues pels brainstormings entre cerveses. Gràcies a les periodistes i comunicadores per la difusió. Gràcies a les companyes llibreteres per la complicitat. Gràcies a vosaltres per venir i fer-ho possible.

No podem estar més felices de com ha resultat aquesta edició i més segures de que existirà una tercera. Aneu preparant les agendes i reservant el mes de març del 2020. Aneu fent llistes de qui us agradaria que convidéssim durant la tercera edició, com sempre: som tot oïdes.

A continuació us deixem el vídeo de la conversa sobre pensament amorós entre Brigitte Vasallo i Mari Luz Esteban gravat pel fanzine audiovisual Insu_REC_tes del passat diumenge a La Carbonera. Acabar el cicle amb la llibreria plena i amb dues referents com Vasallo i Esteban va ser tot un plaer.

Gràcies infinites.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.