Hem passat l’equador!

Doncs sí, sembla que va ser ahir que teníem les Dones en vers a la llibreria inaugurant el #MarçLila2019 i ja n’hem viscut la meitat.
Sempre ens passa el mateix, amb el mes de març: passen tantes coses tan fabuloses que no tenim temps d’explicar com de bé ens ho passem. Intentarem no deixar-nos res, perquè totes i cadascuna de les estrelles del rock que han passat per casa es mereixen un recordatori.

Després d’inaugurar amb l’espectacle Dones en vers va tocar inaugurar l’exposició Vestales, de GlitterZines que podeu veure a la llibreria fins a final de març. El dia tres vam fer el primer vermut tàndem amb l’Eva Baltasar i l’Irene Solà on van xerrar de moltes coses -entre d’altres, quins llibres tenen a casa-. El dia 5 vam tenir la revolució Tres Voltes Rebel provocant cues per signar a la llibreria, el dia 7 vam brindar celebrant Les mares que ens han parit i el dia 8 vam fer vaga feminista. Vam gaudir de la vaga com nenes petites. Vam tenir el privilegi de ser les amfitriones de la lectura del manifest de Mujeres del Libro. Però és que el dia 10 fèiem vermut per presentar el fanzin Porta Endins, i el dia 12 Tigre de Paper i Ca la Dona van omplir La Carbonera amb el “Manifest feminista per al 99%”. Divendres vam presentar -amb música- Dones rebels, històries contra el silenci, i just aquest cap de setmana passat hem presentat La paraula més sexy és sí, i d’un llibre i un debat molt interessant sobre consentiment molt sexy vam saltar a un vermut amb molt d’humor i mala llet amb la Cristina Morales i la Natza Farré.

I avui, mentre us escrivim la newsletter presenten el llibre delicat de contes, Pell, de Mercè Pardo. I el que ens queda, aquesta setmana…. però d’això no us en diem res, perquè millor si veniu a veure-ho.

En definitiva, aquestes setmanes han passat per La Carbonera desenes de persones ben diverses, hem conversat i debatut sobre múltiples temes i no us ho podem agrair més. Hem aprés infinit de totes les que heu trepitjat la llibreria i ja només per això, ha valgut la pena. I això, que no hem parat i no pensem parar, que us vam prometre estrelles del rock i ho estem aconseguint, així que no us perdeu el que queda, d’acord?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.