Lectures del Precipici

Les lectures del precipici són aquelles que ens revolten l’ànima, que ens foragiten de l’espai de comoditat dels nostres dies i ens aboquen als soterranis humans. Lectures que tant ens entendreixen com ens inquieten i que no s’estan d’entretenir-se en els sismes de la vida. Les històries que us apleguem aquí són deliri i aixopluc, desfici i desig; un calidoscopi d’extraradis que ens ajuden a comprendre la nostra pròpia naturalesa.

Aquest club de lectura és per a vosaltres si us ve de gust explorar narracions insòlites, estimulants, que us pertorbin, però sense deixar nafra; que us permetin albirar l’abisme des del precipici, però sense que aquest us retorni la mirada. Us aventureu?


Dirigit per: Josep Pintat
Temàtica: literatura contemporània
Un dimecres al mes, de 20.00h a 21.30h.

PROGRAMA:


MATRÍCULES:

Sessió puntual:
tarifa regular: 12€/sessió
tarifa sòcies: 8€/sessió
tarifa sòcies online: 5€/sessió

Trimestral:
tarifa regular: 10€/sessió
tarifa sòcies: 6€/sessió
tarifa sòcies online: 4€/sessió

Anual:
tarifa regular: 8€/sessió
tarifa sòcies: 5€/sessió
tarifa sòcies online: 3€/sessió


NORMATIVA:

  • El pagament de la matrícula et bloqueja la plaça per la durada de la matrícula.
  • En cas de clubs de lectura complerts i amb llista d’espera, el fet de no assistir a tres sessions seguides suposarà la cancel·lació de la matrícula sense retorn de la quota. Us enviarem un avís de recordatori a la segona sessió que falteu.
  • Els matriculats els trimestre/any anterior tenen prioritat de matrícula, però NO ES RENOVEN AUTOMÀTICAMENT: a l’última sessió es faran els pagaments que corresponguin per al proper club.
  • Només us podreu apuntar a sessions individuals en cas que el grup no estigui complert.
  • La matrícula online està pensada per persones que viuen lluny i no poden venir presencialment. En el cas de tenir una matrícula presencial i no poder venir a alguna sessió concreta, us podreu connectar online sense canvis de matrícula.