Molt més que llibres!

Mireu, nosaltres estem enamorades dels llibres. Molt. Però també ens agraden molt altres coses (sí, a banda del vermut de l’Antiga Carboneria i cervesa La Maltista, que són la nostra debilitat). Total, que ara fa uns dies que ens hem aventurat a tenir una mica més que llibres, i els qui us heu acostat ja haureu notat la presència d’un expositor ple de samarretes i totebags!

Doncs sí, ja fa temps que teníem ganes de tenir una mica de roba, perquè a banda dels llibres, també tenim debilitat per la moda, i ara tenim les samarretes de la Fira Literal, i també les de Glitter Zines (i encara ens queda alguna coseta de CookieCloud)! Atentes, que les de Glitter Zines fins ara només es podien trobar per internet i són suaus i gustoses, així que veniu a emprovar-vos-les! També tenim algunes bosses de tela, a banda de les nostres, com les de la Fira Literal, que aquesta setmana estrena web i botiga online i recollida a La Carbonera…

Però no només això! Seguim tenint xapes feministes, però ara també tenim llibretes Moleskine, llibretes de la Fira Literal i també ens queden algunes llibretes fetes a mà… Ah! I la setmana vinent farem comanda a Charuca, així que si hi ha alguna de les seves monades que us faci goig, escriviu-nos, que demanem agendes, bolis, clauers i el que faci falta.

En resum, que estem molt cuquis, com sempre, i ens agrada tenir a La Carbonera les coses boniques que ens fan felices. Veniu a veure com de moníssim ho hem deixat?

Fotografies de Marc Ibáñez Perez i Arnau Rovira Vidal.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.