Novel·les pel 12 d’octubre

Va, i perquè no digueu que quan parlem d’antifeixisme només parlem d’assaig i de textos totxos us hem preparat també tres novel·les que reflexionen sobre el tema:

La ola, Tod Strasser
Segurament tots n’heu vist la pel·lícula però segur que es van perdre matissos. Aquesta és la història d’un experiment educatiu que va dur a terme un professor de Califòrnia per demostrar-los com els nazis convencien i… se li va escapar fort de les mans. No és exclusiu per a joves, però és molt MOLT recomanable per a joves.

Rosa en el asfalto, Angie Thomas
L’autora d’El odio que das ha tornat a publicar un llibre on el tema racial hi apareix com a protagonista. Els guetos, les bandes, el perill d’actuar sense pensar i en massa… una història trepidant i que us farà pensar i emocionar. Ah, i un passapàgines espectacular.

Revancha, Kiko Amat
Tothom sap que els ultras dels equips de futbol són coneguts per ser violents i poc respectuosos. I cada vegada costa menys dir que són feixistes. Doncs ara imagineu ser un d’aquests i ser homosexual. I ara imagineu encara més concretament que això passa aquí aprop de casa. Doncs això és exactament el que us explica Kiko Amat. No la deixareu.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.