Portar la sororitat posada, GlitterZines a La Carbonera

Sabeu, una de les coses que ens passen sovint és que vivim amb contradicció allò que vestim. Ens agrada la roba que portem, però no sempre ens agrada el que hi diu, qui l’ha fet, o què significa. Bé, o això és el que ens passava fins que…

Nosaltres som fans. Fans incondicionals dels llibres i dels fanzins feministes, un dia ens vam enamorar una mica més. Perquè la poesia, la poesia feminista, les fotos i il·lustracions boniques i la purpurina ens perden, i tot junt és el que fan a Glitterzines.

I sabeu què va passar? Doncs que va resultar que GlitterZines són unes dones joves, que són fabuloses i que, amb el temps, hem acabat trobant afinitats previsibles però no per això menys boniques de celebrar. I fa un temps van començar a fer totebags, samarretes i quaderns i nosaltres ja no podem més de contentes.

I per això des d’aquesta setmana podeu venir a La Carbonera a buscar les seves samarretes, les bosses i els quaderns, a mirar-los, remenar i veure com de bé us queden, i a gaudir del tacte i la purpurina.

Perquè això, amigues, és portar la sororitat posada.


Fotografies de Marc Ibáñez Perez.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.