Ressaca de Sant Jordi superada, engeguem motors

No ens ho podíem acabar d’imaginar però en acabar el dia de Sant Jordi no podíem ser més felices. Del caos que ens esperàvem, de les mil coses que podien anar malament, res va resultar i tot va sortir encara millor del que mai haguéssim pogut imaginar. Acabada la jornada només podíem estar agraïdes per tot l’amor i riures que havíem rebut i donat. Gràcies a tots i totes les que ens heu ajudat a superar aquest primer de molts Sant Jordis. A família, amics i amigues i veïnes que heu estat allà per al que necessitéssim. Només podem dir això, gràcies infinites.

Un cop recuperades de la ressaca de Sant Jordi, tornem a engegar motors. Aquest serà un mes marcat per la Fira Literal però on comptarem amb grans actes també. Ens sumem a la programació impulsada per la llibreria Calders #ProuCulturadelaViolació amb la presentació de l’últim poemari d’Elena Barrio (10.05). Presentarem la primera novel·la de Rafa Boladeras “Watons & Co, detectives a domicilio: el caso de la Mafia del pan con tomate” (11.05).També acollirem el debat del Cicle “Cap a una Cultura Cooperativa”, entorn el Mercat Social del llibre de Coopolis i Cultura Viva que acabarà amb el recital inèdit de Roc Casagran junt a Sergi Carbonell (Txarango) (17.05). Per últim, una nova edició especial del Vérsame, aquest cop de nit. Una trobada per a les amants de la poesia que no us podeu perdre (18.05).

A més, i com sempre, seguim amb els dissabtes infantils amb contacontes en català i anglès, presentacions per pares i fills i molta música i els vermuts literaris sobre història del barri, esports i més!

(ah! que dissabte passsat vam fer 6 mesos, gràcies per ser-hi tot aquest temps)

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.