Sant Jordi confinat a La Carbonera

Doncs sí, queda una setmana per Sant Jordi i a La Carbonera…. no, no obrirem. I no, no farem venir a ningú a dur-vos els llibres a casa, no és el nostre estil. Ens hem adherit a la campanya #SantJordiEtsTu, amb la qual us demanem: “Posa el cor i el cap en aquesta diada i per això compra, reserva, encarrega llibres, però no demanis rebre’ls a casa la setmana del 23 d’abril“.

Però volem que cadascú pugui regalar o regalar-se el seu llibre per Sant Jordi i passar-lo a buscar post confinament i per això hem decidit fer el següent:

1. Sabeu quin llibre voleu? Podeu encarregar-lo a la web de Llibreries Obertes o Libelista. Oh, però allà no el trobeu? Cap problema, podeu escriure’ns un correu a [email protected] i des d’allà us ho gestionarem i podreu recollir-lo quan això acabi.

2.1. No sabeu quin llibre voleu?

Podeu adquirir un val regal per valor de 20, 30 o 50 euros aquí mateix. El pagament es realitza mitjançant PayPal. És automàtic i en acabar el procediment us podeu descarregar el val.

2.2. No sabeu quin llibre voleu? Deixeu-vos recomanar! Com es recomana en confinament? Doncs des de les xarxes.

Per aquest motiu obrim les nostres xarxes per tal que us deixeu recomanar. Ho farem de la següent manera: des de dijous us atendrem a Twitter amb l’etiqueta #LaCarboneraRecomana amb la major brevetat possible. Però no només això: hem decidit que si voleu, ens trobareu a Instagram Live i a Youtube cada dia de 12 a 13 recomanant tot el que ens aneu demanant via comentaris. No patiu, que hi haurà recomanacions per totes les edats i tots els públics. Com anirà això? doncs anirem recomanant segons ens demaneu, però ALERTA! Dissabte farem sessió temàtica d’infantil i juvenil així que si teniu persones petites a qui heu de regalar llibres ja ho sabeu.

Que us fa vergonya demanar-ho a xarxes?

No patiu, també tenim una opció per a vosaltres. Ara podeu omplir aquest formulari i amb unes quantes peguntes us respondrem amb algunes opcions ben pensades per a vosaltres. Què us sembla?

Formulari

Oh, ens n’oblidàvem! si voleu tenir alguna cosa per donar a les vostres persones estimades, us hem fet aquest val per tal que el descarregueu i l’envieu per mail o per xarxes. Que no sigui per això que no feu el regal!

Ah, i cuideu-vos, eh? Us esperem demà a les 12h amb les primeres recomanacions i a les 19h al club de lectura en confinament!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.