Un any de llibres: 365 sòcies #LaCarbonera365

Aquesta és la idea. Sembla fàcil, oi?

Us explicarem una mica com funciona això. És senzill, nosaltres ens dediquem a vendre llibres durant tot l’any, a organitzar activitats i a fer de La Carbonera un espai on totes ens sentim com a casa. Però això és una tasca de molts dies. Ara hem fet un any, hem aguantat 365 dies amb la persiana alçada, però volem ser aquí molts anys més, i per això necessitem la vostra ajuda. Ens hem marcat un objectiu molt ambiciós, que és aconseguir 365 sòcies per poder assegurar-nos de mantenir l’esperit, la força i l’energia durant molts i molts anys.

Com funciona el sistema de sòcies?

Doncs mireu, això és com una targeta moneder: nosaltres us passem un rebut cada mes, o cada trimestre, i aquests son diners que vosaltres teniu acumulats per gastar-vos a la llibreria. I us els podeu gastar sempre amb un 5% de descompte en tots els nostres llibres. Però no només això! Això vol dir també que tindreu els clubs de lectura gratuïts, i descompte a les nits de maridatge, i la resta de les activitats de pagament que fem a la llibreria.

Fa un any quan vam inaugurar la llibreria ens feia molta por i molta il·lusió això de pensar tenir sòcies. En un principi pensàvem que potser només es farien socis els amics i la família. Però poc a poc, amb els clients i les clientes que anaven venint sovint, que ja ens havíem après el nom, ens vam atrevir a proposar-los de fer-se sòcies. Avui en veig uns quants aquí, i la veritat és que ens omple d’orgull. Que evidentment ens encanta que el nostre entorn participi de la llibreria, però haver convertit les veïnes, les sòcies, també en el nostre entorn, i haver-nos après els seus gustos, les seves preferències i recordar quins llibres els agraden, això és el que ens dóna energia per a aixecar la persiana cada matí. I ara ens hem atrevit a demanar-vos-ho. Ara, un any després i gràcies a totes vosaltres, ens atrevim a demanar-vos que ens feu confiança.

Així que què, us hi animeu?

Fer-me sòci(a)

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.