Un EPIC RING BCN molt èpic!

Tot el que va passar diumenge és difícil de resumir en una entrada al blog.

Volem donar les gràcies a molta gent, ho hem fet i ho tornarem a fer els cops que calgui. Les que hi éreu ja ho sabeu, i creiem que no ens vam deixar cap nom, però és que si comencem no acabarem! La col·laboració d’amics i amigues va ser imprescindible, sense vosaltres no hagués estat possible fer aquest somni realitat!

Per a les que ho vam viure, va ser un matí meravellós, ple d’art, d’amor per les lletres i la poesia, de riures i de festa. En conclusió, no podem estar més contentes del resultat. El nivell dels participants, bestial! El resultat, un empat increïble entre dues parelles de molt molt nivell. (Per cert, n’hi ha que ja han publicat llibres i els trobareu a la llibreria)

El més difícil és posar ordre a totes les emocions viscudes durant la jornada.

Els nervis que teníem, no ens enganyem, perquè ens feia molta por que alguna cosa no sortís bé del tot. La il·lusió de saber que estàvem portant a terme una idea que gestàvem des de feia mesos. La tensió de la competició, que tot era molt amistós, però no deixava de ser un concurs…I sobretot, l’alegria de compartir-ho tot amb vosaltres. Però finalment, tot va anar tant bé com podríem imaginar: el públic, les concursants, les dinamitzadores, el jurat, tot el conjunt va crear una atmosfera on la poesia va fluir de totes les formes imaginables.
Així que un cop més, gràcies. Gràcies per viure aquesta experiència amb nosaltres, va ser èpica!

Esperem viure’n moltes més, us mantindrem informades.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.