Un llibre que se t’emporta. Ressenya d’Altai de Wu Ming

Sabeu, aquí sovint ens agraden els llibres que ens remouen per dins, els que ens fan pensar, els que ens emocionen, els que ens indignen, fins i tot. Però avui no va d’això. Avui això va d’un llibre que se t’emporta, que et xucla pàgines endins i et porta on vol. Avui això va de tornar a ser petit i llegir contes de pirates. Avui això va d’Altai.

I és que els Wu Ming han tornat a escriure una història ben travada, ben escrita, emocionant, amb contingut històric -i no, no és una novel·la històrica, però si us agraden, llegiu-la també!- amb intriga -lectores de negra, feu-hi cap, que us va- i que en definitiva us farà viatjar en l’espai temps.

Sabeu allò que diuen, que un llibre et transporta i bla-bla-blah? Doncs amb aquest sí. Perquè això és una història de pirates, de jueus, de venecians, de falcons, de secrets i de guerres. Però també és una història d’intrigues polítiques, una recerca de les arrels i de relacions personals. En fi, un llibre de més de 400 pàgines dels que vols i dols que s’acabin.

Mireu, poques vegades us expliquem intimitats numèriques, però per Sant Jordi n’hem demanat tants, que els comptem per caixes. Que a més, l’edició és bonica perquè sí, i la traducció del Pau Vidal és fabulosa.

Així que què, veniu a buscar-lo?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.