Un maig poètic

D’acord, d’acord, és cert.

Fa gairebé un mes que no hem escrit res al blog, però és que ens ha passat pel damunt tanta poesia que no hem tingut esma per escriure. Deixeu-nos fer una retrospectiva perquè val la pena, i si ens coneixeu sabeu que, a casa, la poesia és importantíssima. Vam començar el maig amb la presentació de “Detrás del aire hay monstruos”, i llavors va arribar la Literal (que es mereix un capítol especial, no patiu que ja vindrà). Quan encara no ens n’havíem recuperat va ser la Barcelona Poesia, vam assistir a tants actes com vam poder, vam tenir el Roc Casagran a la llibreria recitant i cantant “Direm nosaltres”, vam presentar l’Èpic, vam fer un vérsame edició nocturna…. ah, i vam fer de jurat del certàmen Literari Francesc Candel (un honor enorme).

Total, que no hem parat ni un segon, i així no hi havia manera de trobar un minut per escriure.

Però ja està, ja tornem a la “normalitat”. És a dir, a tenir editorial convidada, a fer els clubs de lectura quan toca, a posar guapa La Carbonera (atenció que divendres canviem l’aparador) i a tenir activitat sovint, però potser no cada dia.
Que arriba l’estiu, i les llibreteres amb la calor fem com els gats, i també ens agrada prendre el sol, si pot ser amb un llibre a la mà.

Què, veniu?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.