Vermut Dona, paraula, territori. Amb Eva Baltasar i Marta Carnicero
Vermut literari
favorite_border
calendar_month
09 març 12:00
12h

Vermut Dona, paraula, territori. Amb Eva Baltasar i Marta Carnicero

Dissabte 9 de març tindrem un vermut literari molt especial. Eva Baltasar i Marta Carnicero ens parlaran de la seva obra dins del projecte Dona, paraula, territori: un cicle de trobades amb escriptores en diferents llibreries del país. La conversa serà moderada per la periodista Pilar Argudo i no en podem tenir més ganes!

Per reservar plaça, envia’ns un correu a [email protected].
Aforament limitat.
Sobre Eva Baltasar

Eva Baltasar va néixer a Barcelona el 1978. Havia publicat deu poemaris abans de posar-se a escriure novel·la:  Laia, Atàviques feres, Reclam, Dotze treballs, Medi aquàtic, Poemes d’una embarassada, Vida limitada, Animals d’hivern, Neutre i Invertida.

Entre 2018 i 2022 va publicar el tríptic que l’ha donada a conèixer arreu del món: Permagel (2018), finalista del Médicis Étranger i guanyadora del premi Llibreter, va convertir-se immediatament en un d’aquells fenòmens literaris que expressen un canvi d’època. El 2020 va venir Boulder, guanyadora del premi Òmnium a la millor novel·la de l’any i finalista de l’International Booker Prize, i el 2022 Mamut.

Les seves obres s’han traduït a l’alemany, l’anglès, el castellà, el danès, l’eslovè, el francès, el gallec, el grec, l’italià, el neerlandès, el noruec, el romanès, el portuguès i el turc. Eva Baltasar no ha abandonat la poesia: Nus Schiele (2021), publicat també a Club Editor, es va gestar al mateix temps que les seves primeres novel·les.

Aquest mes de març publicarà la seva darrera novel·la Ocàs i fascinació: una obra incòmode al voltant del pacte social que donarà molt a parlar.

Sobre Marta Carnicero

Marta Carnicero Hernanz és enginyera industrial i professora. Ha publicat les novel·les El cel segons Google (La Magrana, 2016), Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022).