Clubs de lectura

Si el que més us agrada de llegir és poder comentar la jugada, el que necessiteu és un club de lectura. Aquest curs 2023-2024 a La Carbonera podeu triar i remenar entre tots aquests, que segur que trobeu el vostre:

Gènere i gènere

Aquest club de lectura està pensant per a que t’endinsis en el món dels gèneres fantàstics des d’una perspectiva feminista. A través de les novel·les i els relats menys realistes, ens qüestionarem el món en què vivim.

Lectures del precipici

Les lectures del precipici són aquelles que ens revolten l’ànima, que ens foragiten de l’espai de comoditat dels nostres dies i ens aboquen als soterranis humans. Us hi aventureu?

Bungaku: club de lectura japonesa

Limitar-nos a Murakami quan parlem de literatura japonesa és tancar-nos moltes portes. Aquest club de lecura és per als qui no voleu perdre-us res de la literatura nipona de tots els temps.

Literatura clandestina

En aquest club de lectura hi conviuen títols de novel·la negra, gènere històricament lligat a la crítica i reivindicació social, i clàssics d’autors injustament oblidats. Riurem, viurem moments de tensió, farem servir l’enginy i, sobretot, passarem una bona estona.

Lectures Breus

En aquest club hem seleccionat lectures brutals de menys de 160 pàgines, per comentar-les entre tots. Ideal per a persones que gaudeixen llegint i comentant lectures, però que no tenen massa temps per a llibres llargs.

Feminisme per senyors

En aquest club de lectura volem crear un espai per aquells homes que busquen aprendre i debatre sobre teoria feminista. Perquè potser ja n’hi ha prou d’esperar que ens ho expliquin elles, no?

Clàssics

El club de lectura on llegirem tots aquells clàssics que s’han d’haver llegit per ser uns culturetes de debò. Els de fardar. I per fer-ho com cal, ho farem de forma presencial i conduït per la llibretera més punki: la Carlota Freixenet.

Agota Kristof

El club de lectura de la Carbonera, el literari, el de sempre. Ens trobarem un dijous al mes per tal de comentar una novel·la o llibre de relats.

Petits Plaers

Una selecció de novel·les breus dels grans autors i autores del segle XX, per a lectores amb poc temps. El club de lectura és presencial i està conduït per Blanca Pujals.