Clubs de lectura

Si el que més us agrada de llegir és poder comentar la jugada, el que necessiteu és un club de lectura. Aquest curs 2022-2023 a La Carbonera podeu triar i remenar entre tots aquests, que segur que trobeu el vostre:

Feminisme per fascicles

Ets feminista però et fa por enfrontar-te als textos d’assaig? A Feminisme per fascicles els llegirem juntes, els posarem en context i en debatrem per ser més feministes i més activistes i sobretot més crítiques.

Feminisme per principiants

Si t’inquieta el feminisme però no has llegit mai les grans teòriques del moviment, si t’impressiona una mica llegir assaig o et perds en algunes nomenclatures: no pateixis, has vingut al lloc adequat. Nosaltres tampoc n’hem sabut sempre, de feminismes. Per això hem fet una tria de llibres bàsics des d’on començar a desplegar debat i aprendre’n entre totes.

Feminisme per senyors

En aquest club de lectura volem crear un espai per aquells homes que busquen aprendre i debatre sobre teoria feminista. Perquè potser ja n’hi ha prou d’esperar que ens ho expliquin elles, no?

Lectures Breus

En aquest club hem seleccionat lectures brutals de menys de 150 pàgines, per comentar-les entre tots. Ideal per a persones que gaudeixen llegint i comentant lectures, però que no tenen massa temps per a llibres llargs.

Lectura amb sabatilles

Aquest és el club de lectura online de La Carbonera que pots fer còmodement des de casa: amb sabatilles i amb una copeta de vi a les mans, si vols.

Clàssics

El club de lectura on llegirem tots aquells clàssics que s’han d’haver llegit per ser uns culturetes de debò. Els de fardar. I per fer-ho com cal, ho farem de forma presencial i conduït per la llibretera més punki: la Carlota Freixenet.

Agota Kristof

El club de lectura de la Carbonera, el literari, el de sempre. Ens trobarem un dijous al mes per tal de comentar una novel·la o llibre de relats.

Petits Plaers

Una selecció de novel·les breus dels grans autors i autores del segle XX, per a lectores amb poc temps. El club de lectura és presencial i està conduït per Blanca Pujals.

Harry Potter… per adults!

Per fi un espai 100% Potterhead per comentar com mai la teva saga preferida. Llegirem i comentarem cada un dels set volums de l’univers Harry Potter i, evidentment, els gaudirem com criatures.