Qui som, el projecte.
La Carbonera neix amb l’objectiu de convertir-se en la llibreria del Poble-sec, amb la voluntat de construir des del barri i per al barri una comunitat lectora que creixi i que estimi la literatura, els llibres i la cultura.
Som un projecte cooperatiu, on les sòcies entenem el treball i el projecte de manera compartida i cooperant, amb voluntat transformadora i fent nostra la idea d’economia social i solidària.
On i quan ens pots trobar.
Ens pots trobar al bell mig del carrer Blai, al número 40, a prop de Margarit. Ben bé al mig, com el dijous. Pots consultar el nostre horari d’obertura sempre actualitzat a Google Maps. I si algun dia no t’ho pots combinar, recorda que també tenim botiga online oberta 24/7!
Què pots trobar a la llibreria: llibres i activitats.
A La Carbonera hi ha llibres. Molts. En tenim molts de nous, però també en tenim de segona mà, els que podem, els que ens regalen i els que recuperem, perquè creiem que tots tenim dret a una segona oportunitat, llibres inclosos.
De llibres nous en tenim de molts tipus: novel·les, assaig, poesia, teatre, novel·la negra, fantasia i ciència-ficció, còmic, llibre juvenil, llibres infantils… una mica per a cada lectora o lector que tingui ganes de llegir, de descobrir coses noves o de redescobrir clàssics.
Però com que considerem que llegir no ha de ser exclusivament una activitat individual, organitzem activitats per tal de compartir allò que llegim, ja sigui llegint en comú o bé comentant el que ja hem llegit. Per això fem clubs de lectura per a petits i grans, vermuts literaris, conta-contes per a menuts, recitals de poesia… però també volem aprofitar l’espai lector per a repensar-nos i obrir-nos a les entitats del barri per tal que es facin seu l’espai i vinguin a pensar en col·lectiu i a debatre sobre… bé, sobre el que decidim.
Podeu trobar totes les activitats que duem a terme a la llibre a la nostra Agenda.
Com pots participar.
Pots participar de La Carbonera de moltes maneres: pots venir, llegir, comprar-nos un llibre o dos, fer-te sòcia, compartir el que fem a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), recomanar-nos al teu entorn, saludar-nos quan passis per davant, proposar-nos una activitat, participar de les activitats que fem… Però participa!