Bungaku. Club de literatura japonesa.

Quan parlem de llibres a casa nostra, Japó equival a Haruki Murakami. El boom que va suposar la traducció de Tòquio blues el 2005 i les consegüents traduccions de gairebé tota la seva obra han fet que qui més qui menys hagi llegit algun llibre seu. Ha tingut tanta anomenada a casa nostra que el 2011 va rebre el Premi Internacional Catalunya, concedit per la Generalitat. Més de 20 títols publicats des de Tòquio blues, a gairebé títol per any, fan que quan pensem en literatura japonesa pensem en Haruki Murakami.

Limitar-nos a Murakami, però, és tancar-nos moltes portes. Ens perdem dos Premis Nobel de Literatura com Yasunari Kawabata (1968) o Kenzaburō Ōe (1994). Ens perdem autores contemporànies tan interessants com Miri Yū o Sayaka Murata. Ens perdem clàssics moderns com Jun’ichirō Tanizaki o com la desventurada Ichiyō Higuchi.


Dirigit per: Marc Riera
Temàtica: literatura japonesa
Un dimarts al mes, de 18.30h a 20.00h.

PROGRAMA:


MATRÍCULES:

Sessió puntual:
tarifa regular: 12€/sessió
tarifa sòcies: 8€/sessió

Trimestral:
tarifa regular: 10€/sessió
tarifa sòcies: 6€/sessió

Anual:
tarifa regular: 8€/sessió
tarifa sòcies: 5€/sessió


NORMATIVA:

  • El pagament de la matrícula et bloqueja la plaça per la durada de la matrícula.
  • En cas de clubs de lectura complerts i amb llista d’espera, el fet de no assistir a tres sessions seguides suposarà la cancel·lació de la matrícula sense retorn de la quota. Us enviarem un avís de recordatori a la segona sessió que falteu.
  • Els matriculats els trimestre/any anterior tenen prioritat de matrícula, però NO ES RENOVEN AUTOMÀTICAMENT: a l’última sessió es faran els pagaments que corresponguin per al proper club.
  • Només us podreu apuntar a sessions individuals en cas que el grup no estigui complert.
  • La matrícula online està pensada per persones que viuen lluny i no poden venir presencialment. En el cas de tenir una matrícula presencial i no poder venir a alguna sessió concreta, us podreu connectar online sense canvis de matrícula.