Club de lectura a La Carbonera

Club de Lectura de la Carbonera - dimecres i dijous 19h

La Carbonera inicia el Club de Lectura!

Com funcionarà?

Ens trobarem un cop al mes, la darrera setmana de mes per a comentar un llibre que haurem llegit cadascú a casa seva. Compartirem reflexions, impressions i una bona estona. Ens trobarem a les 19 hores, i farem un cafè, un te (o una copa de vi, tot depèn), per fer-ho baixar.

Què llegirem?

El més probable és que llegim narrativa, és a dir novel·les o relats. A més, com que volem que sigui més divertit, si podem tindrem amb nosaltres als autors, traductors o editors del llibre que llegim per compartir amb ells també el que ens ha semblat.

Té cost, això?

Doncs sí, però no gaire. Participar al club de lectura tot sencer – és a dir, de gener a juny de 2018 – té un cost de 20€, i el compromís de comprar el llibre a La Carbonera. Participar a una sola sessió té un cost de 5€, i també el compromís de comprar el llibre a La Carbonera.

Ep! Descompte del 50% per a sòcies.

Qui ho organitza?

Doncs de moment, el club de lectura el dinamitzarà la Carlota Freixenet, la nostra llibretera, que a més de llibretera va estudiar Estudis Literaris a la UB, i un màster en Edició a la UPF i fa anys que fa de rata de biblioteca.

Què, us animeu?

De moment tenim obertes dues dates per al club de lectura d’adults:

  • Dimecres a les 19h: 24/01, 21/02, 21/03, 18/04, 23/05, 20/06.
  • Dijous a les 19h: 25/01, 22/02, 22/03, 26/04, 24/05, 21/06.

Podeu triar el que més us convingui, només heu de passar per la llibreria a reservar plaça i comprar el llibre d’aquest mes.

Al març llegim ‘Te encontraré. En busca del hombre que me violó” de Joanna Connors.

A l’abril llegim ‘El somriure de Darwin’ d’Anna Maria Villalonga.

Al maig llegim “Tea Rooms. Mujeres obreras” de Luisa Carnés.

Al juny llegim “Com s’esbrava la mala llet” d’Antònia Carré i Pons.