Club de lectura a La Carbonera

Club de Lectura de la Carbonera - dimecres i dijous 19h

La Carbonera inicia el Club de Lectura!

Com funcionarà?

Ens trobarem un cop al mes, la darrera setmana de mes per a comentar un llibre que haurem llegit cadascú a casa seva. Compartirem reflexions, impressions i una bona estona. Ens trobarem a les 19 hores, i farem un cafè, un te (o una copa de vi, tot depèn), per fer-ho baixar.

Què llegirem?

El més probable és que llegim narrativa, és a dir novel·les o relats. A més, com que volem que sigui més divertit, si podem tindrem amb nosaltres als autors, traductors o editors del llibre que llegim per compartir amb ells també el que ens ha semblat.

Té cost, això?

Doncs sí, però no gaire. Participar al club de lectura tot sencer – és a dir, de gener a juny de 2018 – té un cost de 20€, i el compromís de comprar el llibre a La Carbonera. Participar a una sola sessió té un cost de 5€, i també el compromís de comprar el llibre a La Carbonera.

Ep! Descompte del 50% per a sòcies.

Qui ho organitza?

Doncs de moment, el club de lectura el dinamitzarà la Carlota Freixenet, la nostra llibretera, que a més de llibretera va estudiar Estudis Literaris a la UB, i un màster en Edició a la UPF i fa anys que fa de rata de biblioteca.

Què, us animeu?

De moment tenim obertes dues dates per al club de lectura d’adults:

  • Dimecres a les 19h: 24/01, 21/02, 21/03, 18/04, 23/05, 20/06.
  • Dijous a les 19h: 25/01, 22/02, 22/03, 26/04, 24/05, 21/06.

Podeu triar el que més us convingui, només heu de passar per la llibreria a reservar plaça i comprar el llibre d’aquest mes.

Al març llegim ‘Te encontraré. En busca del hombre que me violó” de Joanna Connors.

A l’abril llegim ‘El somriure de Darwin’ d’Anna Maria Villalonga.

Al maig llegim Olivia Rueda, “No sabes lo que me cuesta escribir esto”.

Al juny llegim “Com s’esbrava la mala llet” d’Antònia Carré i Pons.