La Fira Literal és molt important

Aquesta setmana no hem parat, però ara ens donem un minut per respirar, aturar-nos i explicar-vos una cosa que ens fa molta il·lusió. Aquesta setmana hem presentat la programació de la Fira Literal 2018, la fira d’idees i llibres radicals que es farà l’11 12 i 13 de maig a l’Harmonia, a Sant Andreu.

La Fira Literal no només és importantíssima perquè hi participi l’Elain Brown, la dona que va dirigir el Black Panther Party; o la Camila Cienfuegos, o perquè el Leo Bassi hi estreni el seu nou espectacle. No només és important perquè hi participin més de 80 editorials i llibreries. La Fira Literal és important perquè pels qui ens coneixeu, ja sabeu que és casa nostra. Perquè és on ens vam conèixer amb la Mar, perquè fa anys que hi participem de diverses maneres i perquè… perquè poder-hi participar com a organització aquest any és un luxe.

Així que aquell cap de setmana, excepcionalment, a la llibreria només hi serem de guàrdia, però estarem a l’Harmonia disposadíssimes a donar-ho tot. I és per això, que us convidem infinitament a assistir-hi. Perquè sense Literal potser no hi hauria Carbonera, i això… això seria molt trist.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

2 thoughts on “La Fira Literal és molt important”