Cuéntalo. Ressenya de la Carlota en motiu del 25N

Mireu, diumenge és el Dia Internacional contra la Violència vers les dones. Nosaltres, excepcionalment, no programarem vermut i anirem a la manifestació. I aquesta setmana, entre comandes, preparar el Nadal Potter i la nit de poesia, he tingut una estona per llegir novel·la gràfica. I ens va arribar Cuéntalo.
A mi em costa molt llegir novel·la gràfica, i em costa molt llegir històries on es parla de violència vers les dones. Molt. Perquè habitualment ens violenta, perquè ens fa sentir incòmodes, i perquè fa tanta por que costa. Per això Cuéntalo es tan important. Perquè és un llibre on veiem la Melinda, que no és capaç d’explicar què li va passar l’estiu passat, i què la va aïllant dels seus companys i companyes i de la seva família. I les seves autores aconsegueixen parlar d’un tema tan absolutament cru i difícil sense endolcir-lo ni una mica, però sense fer-nos-ho passar pitjor del que toca.
Per això, a banda de manifestar-nos diumenge, us demanem que llegiu. Que llegiu en general, que llegiu llibres feministes sobretot, però que llegiu sobre el punt de vista de les víctimes més encara.
Gràcies, i ens veiem diumenge al carrer.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.