Crònica d’un cap de setmana d’aniversari

Hola!

És divendres, plovisqueja i és el dia de les llibreries. I sabeu, nosaltres vam celebrar un any de vida fa una setmana i no havíem tingut temps de donar-vos les gràcies.

Dissabte va ser un dia fantàstic.

Vam tenir un matí de llibreteres de dissabte, poc a poc, cafè, però nervis a l’estómac perquè venia la festa a la tarda. I vam començar la tarda preparadíssimes per escoltar un conte de Mitja i Mitjoneta que ens va deixar enamorades. Teníem la llibreria plena de lectors i lectores petites que es van quedar absolutament embadalits escoltant-les (i els grans també). No patiu, i si us van agradar tant com a nosaltres les farem tornar a venir ben aviat. Quan van acabar, l’Aitor havia preparat xocolata desfeta per a tothom, i vam berenar mentre la Coral de Dones Flor de Maig preparava la seva actuació. Quina energia! Nosaltres només podem donar-los les gràcies per un concert tan bonic. I després vam brindar, vam presentar la campanya de sòcies, i vam deixar la nostra DJ resident, PD Curie a càrrec de la festa. Ah, i el més important, vam poder-vos abraçar a moltes i molts, i brindar amb Maltista i vermut de l’Antiga Carboneria.

I llavors vam dormir poc (que els carboners i carboneres vam sopar juntes suposo que ja us ho imagineu) i l’endemà matí a preparar el vermut, que venien les GlitterZines. Mireu, a nosaltres ens encanta fer vermuts al carrer, parlar de poesia, de feminisme i col·laborar amb gent del barri. I diumenge ho vam poder fer tot alhora. Co-organitzavem el vermut amb el Centre Cívic El Sortidor i les Cícliques, a més de les Glitter, i entre totes vam aconseguir pausar el carrer Blai i convertir-lo en un espai de poesia, de reflexió feminista i de sororitat. I creieu-me, que les abraçades eren sentides, com la poesia. I quan vam acabar, a les tantes i després de netejar, vam tancar la persiana pensant, com sempre, que amb un dia i mig de descans en tenim prou per recuperar energies, que de ganes de treballar fent la millor feina del món no ens en falten mai.

Perquè el millor de tenir una llibreria és això, les lectores i els lectors que passen, que ens acompanyen i que gaudeixen dels llibres tant com nosaltres. I a nosaltres només hi ha una cosa que ens agradi més que els llibres, i és convertir-los en una festa.

Veniu a celebrar-ho?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.