Carbonera en quarantena: Estat de la qüestió

Doncs sí! La Carbonera també està en quarantena. Com sabeu, des de dilluns les llibreries no podem obrir al públic. També vam decidir, per responsabilitat, suspendre els lliuraments a domicili. Els darrers dies vam sentir l’escalf d’un entorn meravellós, us estem eternament agraïdes. Les comandes que ens arriben les deixarem per més endavant, si tot això acaba i encara esteu interessades en adquirir llibres a La Carbonera, us els guardarem, reservarem o el què calgui. Més informació sobre com adquirir literatura en temps de quarantena, in fine d’aquesta publicació.

Per ara però, tenim la llibreria tancada i barrada. Això vol dir que no estem treballant? Tot el contrari!

Us expliquem què estem fent i com podeu ajudar-nos i gaudir de la literatura al mateix temps.

Des de fa uns dies ja tenim el Ruda Fem. Fest en streaming. Diumenge vam fer un vermut meravellós on vam parlar de cossos, de pits, de menstruar, de bodypositive i bodyneutral i amb la Patricia Luján, la Cinta Tort i la Bel Olid. Érem més de 300 persones a YouTube i ens encanta saber que ens seguiu i que us podem ajudar a fer que el confinament sigui una mica menys avorrit. Deia la Bel Olid en un tuit el mateix diumenge que és ben boig parlar del dret al propi cos quan tenim els cossos confinats. Hi estem absolutament d’acord, la salut pública és el primer, ens toca quedar-nos a casa i volem fer-vos-ho el més entretingut possible.

I això com segueix?

Mireu, dijous farem un club de lectura dels contes de Mercè Rodoreda per YouTube. Les nostres participants habituals podran aparèixer en pantalla i participar normalment, i tota la resta ho podreu fer a través del xat. Esperem que en gaudiu (la llibretera està nerviosa perquè no sap com es gestiona un club de lectura amb tanta gent).

I dissabte farem el club de lectura per als més petits? Sí! Els participants rebreu ben aviat un enllaç per fer-lo per internet (això sí, en privat), no patiu! Tindrem moltes més activitats que podeu descobrir a l’esdeveniment de la web i al nostre canal de YouTube on podeu activar recordatoris per a què us avisi quan comenci la retransmissió en directe.

Alguns ens demaneu que què estem fent amb els llibres, que com ho fareu sense lectures i tot plegat.

Aquí van un seguit de propostes per tal d’adquirir lectures responsables i solidàries:

  1. Teniu una emergència lectora? Obriu un compte a Libelista. Si teniu llibre digital (Kindle o semblant) compreu e-books a través de Libelista. Nosaltres guanyem una part, i evitem transport i exposar-nos a escampar el virus. Si no en teniu, podeu comprar el llibre físic a través de Libelista, que està intentant servir les comandes però no ho fan amb normalitat (com podeu comprendre). Nosaltres també rebem un percentatge d’aquesta compra.
  2. Voleu donar-nos un cop de mà? Feu-vos sòcies de la llibreria. De debò. Què vol dir fer-se soci de la llibreria? Doncs que pagueu una quota mensual i aquests són diners que teniu acumulats a la llibreria per gastar quan vingueu amb un 5% de descompte. Teniu activitats gratuïtes com els clubs de lectura, i avantatges i descomptes a teatres, per exemple. Per què us demanem això? Doncs mireu, perquè quan tornem a poder circular pel carrer i tingueu ganes de venir-nos a veure tindreu una mica de diners aquí acumulats per gastar-vos amb el que us vingui de gust. I mentrestant a nosaltres ens ajuda a seguir endavant.

Per tota la resta, ens trobareu a les xarxes constantment, al correu electrònic gairebé tot el dia i a casa. Sobretot a casa. Cuideu-vos, eh?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.