Si La Carbonera és més vostra, nosaltres som més felices.

Mireu, escric això el dimecres 28 de febrer a quarts de vuit. Portem tot el dia donant voltes a la llibreria, canviant coses de lloc i preparant-nos per un mes de març que ens fa molta il·lusió. A La Carbonera som feministes i no ens n’hem amagat mai, de fet és part del nostre ADN i ho demostrem sempre que podem, perquè quan ho dus a dins costa que no et surti pels porus de la pell.

Per això, de fa dies que evitàvem parlar del que faríem a l’aparador durant el mes de març.

Perquè ens fa molt de respecte i molta il·lusió. I aquest migdia, abans de dinar, ens hem il·luminat. Hem decidit que farem un aparador amb els llibres que han construït el nostre ADN. Quins llibres ens han ajudat a ser feministes? A partir de del dia 1 de març anirem afegint llibres que ens tornen, al nucli dur de La Carbonera, més feministes cada dia. Per nosaltres això és important, perquè no només us estem mostrant els llibres que ens formen, sinó una miqueta més de qui som. I això ens acosta a vosaltres i ens agrada. Que la cultura que volem, a banda de lectora, la volem propera, feminista i lliure.

Un dels motius pels quals ens vam ficar en aquesta bogeria que està essent La Carbonera és per compartir l’amor als llibres.

I els llibres que ens ajuden a ser feministes en són part. I compartir vol dir recomanar-vos coses, però també rebre les vostres recomanacions. Per això, aquest mes de març us esperem amb els braços més oberts que mai, perquè compartiu amb nosaltres els vostres llibres feministes, les vostres cambres pròpies i les vostres ulleres liles. Perquè si La Carbonera és més vostra, nosaltres som més felices.

🙂

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.