Crònica d’un cap de setmana màgic

Com sabeu, aquest darrer cap de setmana no hem parat. Presentacions d’editorials que estimem molt, clubs de lectura en català i en anglès, mercat de nadal i… nits plenes de màgia i literatura.

Divendres gaudíem entre amics, amigues i sòcies de la poesia d’arrel llatinoamericana que més ens agrada. Ho fèiem compartint un sopar de proximitat i brindant amb el millor vi blanc i negre, el Xitxarel·lo i el Cabronet de Casa Berger.

Dissabte ens envaïa una onada de mags i bruixes per celebrar amb petits i grans els 20 anys de la publicació d’una de les sagues que més cases ha embruixat. Celebràvem els 20 anys de Harry Potter i la pedra filosofal entre lectures i jocs on tant petits com grans com llibreteres ho vam passar d’allò més bé. (Recordeu que el proper dia 21 repetim aquesta nit tant màgica i ja us hi podeu inscriure).

I aquest cap de setmana: Pont? quin pont?
Que no, que no tanquem. Nosaltres hem decidit fer torns, així que si veniu dijous o divendres trobareu la Carlota, i si veniu dissabte o diumenge trobareu la Mar. Ep! Dijous divendres i dissabte fem horari normal, i diumenge farem horari de vermut! I la setmana vinent ja us anunciarem la marató d’horaris que tindrem, que pinta que tancarem poc, però això serà la setmana que ve. De moment només dir-vos que si teniu urgències llibresques ens trobareu on sempre, com sempre.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.