Regal de nadal? #LaCarbonera365

Desembre congelat, llums nadalenques, vacances escolars que s’acosten i… TATXAAAAN! La campanya de Nadal de La Carbonera!

Ja sabem que ara rebeu i rebrem totes un bombardeig publicitari enorme, que ens semblarà imprescindible de cop tenir un perfum nou, o un mòbil o un… Però nosaltres d’això no en tenim. Nosaltres només us podem oferir el que ens fa felices a nosaltres: les històries. Perquè els llibres no només són un bon regal per fer, són un meravellós auto-regal, una estona per a vosaltres mateixos, per als més petits de la casa… en realitat, un llibre és un antídot, un moment de pausa, un tresor….

Doncs això, que aquest any, a banda de recordar-vos que un llibre sempre és un bon regal per a les vostres persones estimades, volem explicar-vos una cosa. Estem fent campanya de sòcies, i podeu regalar no un llibre, no dos llibres, sinó un any de llibres! No us sembla un regal meravellós a fer? Si regaleu (o us regaleu) ser sòcies de La Carbonera tindreu els llibres per a tot l’any (i a nosaltres també ens fareu contentes). #LaCarbonera365

Però ep, si un any de llibres us sembla massa també tenim vals de regal, marxandatge fantàstic i… i estem disposadíssimes a fer recomanacions fins i tot per als lectors més complicats, així que podeu posar-nos a prova!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.