Gràcies per ser-hi i felices festes

S’acaba l’any, arriba l’hivern, i caldria fer valoracions, si no fos perquè encara fa massa poc que hem obert com per plantejar-nos fer balanç, però és que, si el fem, només en surten coses bones. En les darreres setmanes, aquest desembre, hem començat a programar activitats amb normalitat -o amb tota la normalitat de llibreteres inexpertes-, i la resposta no hauria pogut ser més positiva.

Ens hem omplert la llibreria de riures, de preguntes, de reflexions i de ganes i ens l’heu buidat de llibres! Estem encantades! Si us ho heu perdut, hem presentat “El carrer és nostre”, on vam comptar amb la participació de diverses autores i on el debat va ser meravellós; també van venir els alumnes de l’Institut del Teatre a recitar Joan Maragall en una tarda fantàstica i va ser una experiència que esperem repetir aviat. No podem explicar-vos com ens omple d’orgull haver acollit la presentació d’ “Al principi de tot hi ha la guerra” i haver comptat amb l’August Gil Matamala i el David Fernández; i ens meravella reconèixer-nos en un barri solidari que esgota tots els exemplars de “Un regalo para Kushbu”, el llibre que ha editat Astiberri juntament amb la fundació Mescladís i que ens va servir per inaugurar els vermuts.

I dissabte estrenarem els dissabtes infantils amb un conta-contes interestel·lar, i la veritat, no ens ho acabem de creure, la bona acollida que hem tingut al barri. Només ens queda demanar-vos que acabem totes l’any tan bé com nosaltres, i que 2018 sigui un any ple de llibres, de lectures compartides i de vosaltres. Ah, i de carbó.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.