Missatge important per als lectors i lectores de La Carbonera

Doncs sí, amics i amigues, dijous havíem de tornar a fer Sant Jordi d’estiu i altra vegada serà a mig gas. Això vol dir que no hi serem? No pas, això vol dir que serem a la llibreria, com sempre, amb moltes ganes de recomanar i tota l’energia.

Però sabeu què? Que ens passa el de sempre, que ens encanta fer-vos tot el cas del món i si veniu totes alhora ens serà difícil, així que us hem de demanar un favor: veniu tota la resta de dies. Veniu els altres dies perquè el descompte que us farem serà el mateix (és a dir el de les sòcies) i en canvi l’atenció serà major com menys feina tinguem. Passeu a buscar els vostres llibres de Llibreries Obertes si encara us en queda algun, i recolliu els llibres abans de marxar de vacances perquè a partir de la setmana vinent, canviem d’horaris!

Sí, canviem d’horaris. A partir de dilluns 27 només obrirem a les tardes, de 16:30 a 20:30, que al matí hem de fer devolucions, inventari i preparar coses per al curs vinent. I no tanqueu mai, us preguntareu? Doncs sí. Tanquem una setmana, a setmana del dilluns 17 d’agost. Però la resta de l’estiu ens podeu passar a veure i a buscar llibres en horari reduït.
Així que què, tot clar? Ens veiem aquesta setmana, doncs.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.