Llibres i música per dies de pluja

Sabeu? El gener de les llibreteres pot ser molt trist.

Que la setmana passada entre activitats i clubs de lectura no vam parar, però de cop, aquest dijous gris i allargassat ens ha caigut al damunt, humit i fred, i hem decidit que no hi havia millor manera de combatre la pluja que amb una tassa de te calenta, un bon llibre a les mans i música.
Us en recomanem 4 perquè sí. Perquè hi plou, o hi fa fred, perquè ens vénen de gust i perquè si els veniu a buscar estarem una mica menys soles però també perquè son quatre llibres fantàstics i ens feia falta una excusa per recomanar-los.

A “Les pereres fan la flor blanca” es parla d’una foscor gairebé absoluta, més que la d’aquesta tarda, però Bakker ho escriu tan bé… Si no heu llegit “El cor és un caçador solitari” de Carson McCullers ja feu tard. La pluja és només una excusa per recomanar-vos aquesta delícia. Imma Monsó explica a “Una tempesta” una història que té pinta de tragèdia… o no. I per últim, si esteu tan mandrosos com nosaltres, acosteu-vos a buscar “Bartleby el escribente”, un clàssic de Herman Melville dels que no fa mandra de llegir mai.

A més, per tal que els gaudiu més, hem fet una llista de reproducció plena de “temassos” tranquilets per una tarda de pluja i lectura…. bé, fins que arriben els dos darrers temes, on us convidem a deixar el llibre, la tassa i el berenar, i posar-vos a ballar, també avui.

Tenim cafè, te i infusions. Què, veniu?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.