Aquestes festes, embruta’t de cultura!

El disseny de la postal de Nadal d’aquest any de La Carbonera ha estat gentilesa de la bona gent de la cooperativa de comunicació L’Apòstrof. Moltes gràcies!

No sabem si us n’heu adonat però ens cau Nadal al damunt. I aquí, a casa, ens el prenem de manera diferent. Bàsicament perquè a la Mar i a l’Aitor els entra l’esperit nadalenc i els encanta i a servidora li surt el grinch de dins i no es calma fins la nit de reis. En una cosa sí que estem d’acord tots tres: volem trobar el llibre per a vosaltres.

Ens deixeu donar-vos un consell? Penseu en quin regal heu de fer, per qui sigui, i deixeu-vos recomanar. Embruteu-vos una mica de cultura, que us agradarà. Expliqueu-nos qui és aquesta persona, no hi fa res que no llegeixi gaire o que no li conegueu els gustos lectors.

Si ens expliqueu una mica com és, quina música escolta, o què hi teniu en comú ja ho trobarem.

Tenim llibres per a tothom, us ho prometem. Tenim llibres per a persones petites i curioses, tenim llibres per als qui comencen a créixer i volen explorar-se i explorar el món, tenim narrativa per donar i per vendre, tenim novel·la negra, tenim poesia, tenim teatre, tenim assaig.

Sí, tenim llibres amb lletra grossa per qui ja no hi veu tan bé. Tenim assaig per a joves. Tenim llibres sobre futbol. Tenim llibres sobre música, sobre la regla, sobre les reines d’Anglaterra i també tenim l’Ulisses de Joyce.

Tenim històries per a tothom, tenim llibres petits per pensar, i llibres enormes per distreure’ns.

Voleu un auto-regal? Doneu-nos un pressupost i us emboliquem un llibre per a vosaltres mateixos, que ja ens coneixem i us sabem els gustos. Confieu en nosaltres, que ens encanta fer la nostra feina. I si ho voleu, plantegeu-nos un repte: ens recomanem a sobre.

El disseny de la postal de Nadal d’aquest any de La Carbonera ha estat gentilesa de la bona gent de la cooperativa de comunicació Apòstrof. Moltes gràcies!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.